onsdag 29. oktober 2008

Out of the box

Egentlig så er jeg kortlager, ikke scrapper, men kortlagingen har hatt en pause, for jeg syntes jeg hadde kjørt meg fast og ikke kom videre. Og så plutselig løsnet det i helgen.

Lørdag var jeg på messa i Spydeberg og der hadde Kari Asdahl (Hei Kari!) noen klistremerker til salgs som ga meg skikkelige flashbacks - klistremerkene jeg kaller "peel offs". Jeg husker jeg kjøpte masse av dem da jeg startet med kort, men jeg fant liksom aldri helt ut av dem. Men nå kjøpte jeg ennå noen fler for jeg syntes de var så flotte.

Og så brukte jeg litt av helgen på blog hopping - hopping rundt uten mål og mening og uten å vite hvor ferden ville ende. Og det er jo bare så mye morsomt og kreativt ute i den store verden. Jeg stakk en liten tur innom Sukkersøtt også og fant DEN fine skissen.

Summen av Karis klistremerker, bloghopping og skissen jeg fant på Sukkersøtt resulterte i at jeg fant frem noen gamle papirer jeg ikke har ant hva jeg skal bruke til og laget dette herrekortet.

Jeg så for meg at dette skulle brukes til f.eks et farsdagskort, men eldste guttungen, som blir 9 år i dag, ba på sine knær om å få det til dagen sin. Og jeg som trodde han ville ha dinosaurus-kort...Actually, I am a card maker, not a scrapper, but I have had a break from making cards as I got stuck in a track. But this weekend I got loose. It all started with some shopping in Spydeberg where Kari (Hi Kari!) had peel off stickers for sale wich gave me some great flash backs. I remember buying a lot of them when I started making cards, but I never really found out how to use them. But I still bought some more from Kari.

Then I spent some of the weekend blog hopping - you know just browsing around without any goals. And there is so much fun stuff out there! I also popped by Sukkersøtt and found this great sketch. The combination of the stickers from Kari, the bloghopping and the sketch I found at Sukkersøtt made me pick up some old papers I haven't found any use for, and I made this card. I thought of giving it away to a grown up man, but my oldest son, who is 9 today, begged on his knees to get this card. I thought he was into dinosaur cards...

7 kommentarer:

Inger-g sa...

wow, dette var et kjempekult herrekort! Alltid vanskelig å lage, så tusen takk for inspirasjonen. :-)

inger-g

Bente sa...

Skikkelig stilig! Både utforming og farger!

Veronica sa...

Flott kort!
Stilige farger, og flott med sølv rundt alt:)

Anne Kristine sa...

Det var et skikkelig flott kort!
Og med mine "blingbriller" kan jeg se at det glitrer :o)
Flott løsning på skissen.
Takk for at du deltar.
klem fra Anne

Wenche sa...

Skikkelig flott kort!

Maya sa...

Råååstilig kort i knall herlige farger!!!
Skjønner godt gutten ville ha kortet jeg!! :)

Takk for att du deltar,
klem fra Maya :)

eba sa...

Skikkelig tøft Herrekort!