søndag 15. mars 2009

Leketid - playtime!

Da jeg fikk se denne måneds pakke fra MyScrapbooknook må jeg innrømme at jeg tenkte "Hjelp! Vintage!" Det er ikke stilarten som ligger mitt hjerte nærmest, det innrømmer jeg.

Men alt skal prøves, så da jeg fikk hentet pakken på fredag var det bare å ta sats. Og ja, jeg syntes papirene var vanskelige i begynnelsen, men etter å ha jobbet med dem i helgen, begynner jeg faktisk å like dem. Cosmo Cricket har fått en ny fan!

When I first saw this month's kit from MyScrapbooknook, i thought "Help! Vintage!" Vintage is a style I am realy lousy at.

But, I want to try it all, so when I got the kit in the mail on Friday, I just dived in. And yes, I found the papers difficult in the beginning, but after working on them during this week end, I actually have started to like them. Cosmo Cricket has got a new fan!


Det startet med litt DT arbeid for Din Hobby, LOer med tema bryllup og et dåpskort. Dere får selvfølgelig ikke se alt her, men her er i alle fall en smakebit på hva som kommer i galleriet der snart.

I started off with some DT work for DinHobby, layouts with the theme Weding and a single card for a baptism. I can't show you all, you have to wait until it is all in the gallery at DinHobby, but here is a sneek peek.


Jeg synes det kan være greit å følge noen utfordringsblogger hvis jeg trenger å komme videre og denne helgen har jeg jobbet litt med ufordringene fra Caardvarks og Cardpatterns. Jeg laster opp hva jeg har laget i løpet av uken.
I usually follow a couple of chellenge blogs in case I need some ideas to move on. I have gone for the challenges at Caardvaaks and Cardpatterns this weekend, and I'll upload my work later this week.

Takk for at du titter i blogen min!
Thanks a lot for visiting my blog!

3 kommentarer:

Anette sa...

Morsomt at du tenkte vintage Scoobie - det gjorde nemlig ikke jeg ;) haha :) Og jeg syns at forrige kit var vanskeligere å starte med enn denne månedens kit ;) Merkelig at vi er, og tenker, så forskjellig :)

Gleder meg til å se hva du har laget! Likte veldig godt det lille vi fikk se :)

Anonym sa...

Nydelige ting du har fått å leke deg med!!!! :)

Og tuuuusen takk for en sånn overveldende kommentar ang star wars kortet mitt!!!!! :D Det var rørende det! Takk for besøket i bloggen min!

Mona sa...

Ja, vintage er også tit en udfordring for mig - fordi jeg elsker stærke farver og vilde mønstre. Men når jeg så kommer i gang, så oplever jeg det samme som dig. Jeg glæder mig til at se resultatet!!

Held og lykke med udfordringerne!!

God uge til dig også.